מיכאל

הסכם ממון בתחילת חיים משותפים

שלום רב. אני ובת זוגתי מכירים יחד 6 חודשים. לפני חודשים התחלנו לגור יחד. לי יש נכס שעדיין בבניה. לאחר כמה זמן יהיו לבת זוגתי זכויות לנכס השייך לי? לאחר כמה זמן מתחילת חיים משוטפים צריך לעשות הסכם ממון?(חצי שנה, שנה) תודה מראש בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום מתנצלת על העיכוב בתשובה הסכם ממון רצוי ואף למעלה מכך לעשות כבר עתה. בנתיים, ועל למנת שלא ליצור שותפות בהתנהגות, עליך לשלם את כל הכספים בגין דירתך מהכספים המצויים על שמך בלבד. עדיפות לפתוח חשבון על שם שניכם לצרכי חייכם המשותפים וההוצאות האישיות שלכם התנהלו מהחשבונות הרשומים על שם כל אחד ואחת מכם/ן. אעיר כי במידה ולא תערכו בניכם הסכם ממון גם התנהלות כפי שהצעתי לא תסייע בידך ואתה עלול חלילה להאבק על דירתך בערכאות השיפוטיות בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין