דניאלה

הסכם ממון עם גבר שאיננו גרוש עדיין

הי, האם אוכל לחתום על הסכם ממון עם בן זוגי אשר נמצא בהליכי גירושין, ולמעשה יקח עוד זמן רב עד שייתגרש.לבן זוגי ילדים גדולים מנישואיו אלה.ארצה להגן על נכסיי וכספיי. ממה עליי להזהר ומהם הדברים עליהם עליי לשים דגש.תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום דניאלה שאלתך רחבה בכדי להשיב בפורום עם זאת אציין את אלו - ראשית יש ביכולתך לערוך הסכם ממון עם בן זוגך השאלה המתבקשת האם זוהי העת הנכונה לעשות כך. כדי לקבל מידע מדוייק בשל הסוגיה העולה משאלתך הן בשל מצבו המשפטי של בן זוגך והן בשל הזהירות בה בצדק הנך נוקטת רצוי להגיע לפגישת יעוץ על מנת לקבל מידע מלא ומעמיק בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין 6444504 - 03