שחר

פינוי בינוי של בניין שכן על מגרש משותף

ברשותנו דירה עליונה בבניין בגובה 3 קומות, במגרש משופע. במגרש המשותף בניין נוסף בעל 3 קומות המבקש לבצע פינוי בינוי ובמקומו להקים בניין בקומה 8 קומות כולל החניות בצורה שתחסום את הנוף. כמו כן, מיקום הבניין החדש על הקרקע ימנע הרחבה של הבניין בו אנו גרים אם נרצה בכך בעתיד. כיצד מומלץ להתנגד למהלך?

עו"ד שי אליאב

במסגרת הפרויקט שלצדכם תוגש תב"ע לאישור או בקשה להיתר לפי הענין. טרם האישור יערך פרסום שיזמין אותכם להגיש התנגדות. זו ההזדמנות לשטוח את טענותיכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי