נינה

כיצד ייתכן שהמשכון על הדירה נרשם לפני חוזה מכר ברווח של שנתיים?

כיצד ייתכן הדבר: חוזה מכר על דירה הונפק בשנת 2012 אבל על אותה דירה נרשם גם משכון ברשם המשכונות בשנת 2010 ? כיצד ייתכן דבר זה שהמשכון קדם בשנתיים לחוזה מכר?? . אין זה טעות כברישום המשכונות רשום גם השעה לא רק התאריך ! אודה לכם על הסבר .

עו"ד הדס קריספי

האם הונפק משמע נחתם? אפשר כמובן שנרשם על אותה דירה משכון אחד או יותר שנתיים קודם. ככל ואכן נפלה טעות כלשהי ניתן לגשת לרשם המשכונות ולבקש לתקן את המשכון.

פנינה

גברת קריספי צדקת : זה הייה באמת משכון על קרקע של קבוצת רכישה . והקרקע נרכש ב 2010 . והדירה שנרכשה ב2012 חייבת להתמשכן מ2010 . תודה רבה לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משכנתא