מורן

האם עליי לחשוש מזה שכיוונה סכין? כיצד לפעול ?

אחותי בת ה22 התווכחה עימי על נושא העזרה בעבודות הבית בעיצומו של הויכוח היא היתה ממש עצבנית , ירקה לי בפרצוף ואז אני ירקתי לה בחזרה, ואז מה שהיא עשתה , לקחה סכין מהמטבח והתקרבה אליי למזלי לא עשתה איתו כלום זה היה רגע של טרוף מבחינת המבט בעיניים שלה, רציתי לדעת אם זה נחשב משהן קיצוני האם עליי להתלונן ? איך אני צריכה לפעול ? נכון שלא קרה כלום, אבל זה מחשיד לגבי התנהלותה בהמשך

עו"ד משה אלון

שלום רב, מדובר בשאלה שאין עליה תשובה ישירה. אם את חוששת מאחותך, בוודאי שעלייך לפעול ולהגיש תלונה. צריך לקחת בחשבון שתלונות כאלה מטופלות בחומרה רבה וייתכן מאוד שאחותך תיעצר.