יוגב לוי

הפליה מגדרית או על רקע מין

שלום, שמי יוגב ואני עובד בחברה ממשלתית בה יש אפשרות לאמהות עם ילדים עד גיל מסוים לעלות על הסעה שיוצאת שעה לפני ההסעה המקובלת וזאת ע"מ להוציא את הילדים ממסגרות, עובדים ממין זכר יכולים לעלות להסעה זו על תקן מקום פנוי בלבד בנוסף גם אם היה מקום ועלה העובד, הוא רשאי לרדת רק במקומות שעוצרים לטובת האמהות ולא יעצרו במקום מגוריו אלא אם היה "על הדרך" האם אין פה הפליה מגדרית, על רקע מין? גם לי יש ילדים ואותם צרכים, תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

שלום יוגב, אתה מתאר מצב היכול לעלות כדי אפליה, אך יש לבדוק את נסיבותיו לעומק. נשמח אם תפנה למשרדנו ותביא איתך את הנהלים הרלוונטיים ותסביר את המצב לעומקו כפי שהוא במקום העבודה. ככל שאכן ישנה כאן הפליה נשמח לייצג אותך