רבקה נוטה

תשלום חופשת אוגוסט לגננת

גננת התפטרה בפברואר,מבלי לתת חודש למציאת מחליפה,דורשת תשלום יחסי עבור חופשת אוגוסט האם מגיענלה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

רבקה שלום, עובד שהתפטר מבלי לתת את תקופת ההודעה המוקדמת לה הוא מחוייב חשוף ליכולתו של המעסיק לקזז ממנו את שווי התקופה ממשכורותו או מזכויותיו. אשר לתשלום עבור חופשת אוגוסט - אין כל זכות בחוק לכך, אך כדי לתת תשובה מסודרת עלינו לבחון את חוזה ההעסקה הספציפי של הגננת ולראות האם קיימת בו תניה ממין זה. אנו מזמינים אותך לפנות לייעוץ מסודר במשרדנו