ארז דע

הפסקת עבודה עקב מכתב

שלום אני מנהל תביעה בביטוח לאומי נגד נזקי שמש במסגרת התביעה הייתי אצל רופא תעסוקתי שכתב שאני יכול להמשיך בעבודה עם מניעה לחשיפה לשמש ושלח העתק למשרד העבודה שכתבו מכתב למקום העבודה שאני יכול להמשיך בעבודה אך עם מגבלה של חשיפה לשמש .אני עובד בחקלאות דיברתי שום עם הרופא ואמר לי שאני יכול להמשיך לעבוד כאשר הכוונה למניעה היא לבוש מתאים .האם מקום העבודה יכול להפסיק את העבודה ? האם יכול לדרוש ממני לחתום על מסמך שלא אתבע את מקום העבודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

שלום ארז, ראשית אומר כי תשובה מלאה לפנייתך יכולה להנתן רק לאחר לימוד המסמכים הרפואיים ודרישות משרד העבודה. באופן כללי - מקום העבודה לא יכול לחייב אותך לחתום על מסמך העדר תביעה. בנוגע לפיטורין - מקום העבודה יכול תמיד לפטר, אך יש לבדוק את סיבותיו ואת דרך ביצוע הפיטורין. מוזמן לפנות ישירות למשרד לבירור פרטני