עדי חזן

זכויות יוצרים - שימוש בסרטון יוטיוב

שלום, אני מעוניינת להשתמש בסרטוני יוטיוב (לא שלי) פנימית בארגון שלי. יש דרך לעשות את זה בלי להפר זכויות יוצרים ? אם הסרטון מוטמע באתר שלי בעזרת הנגן של יוטיוב זה מפר זכויות יוצרים ?

עו"ד מיכל לוצאטו

עדי שלום, התשובה לשאלתך תלויה באופי השימוש. חוק זכות יוצרים מכיר בקיומם של מספר שימושים מורשים אשר לא דורשים את הסכמת בעלי זכויות היוצרים, אך מדובר בעקרונות מנחים אשר בסופו של יום ייבחנו בביהמ"ש במידה ותעלה שאלת הפרה. לכן אני ממליצה לפנות לקבלת ייעוץ משפטי בהתאם לנסיבות השימוש שלך ועל מנת שתוכלי להבין מה הדרך הנכונה ביותר עבורך לפעול ולצמצם חשיפה להפרה. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים