מנדי

רופא שיניים וטיפול בוטוקס

שלום, רציתי לשאול אם כל רופא שיניים יכול לתת טיפול בוטוקס ואם הטיפול לא הצליח האם זו רשלנות רפואית?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב ! אי הצלחת הטיפול לא מעידה על רשלנות מצד הרופא. לחלופין , באם הרופא לא ביצע את הטיפול בצורה נכונה ו/או לא הסביר את הסיכונים והסיכויים בטיפול ובנוסף לא החתים על הסכמה לטיפול, אזי זאת בהחלט רשלנות מצדו. לגבי שאלתך בנוגע לרופא שיניים המבצע טיפולי בוטוקס, דבר זה תלוי ועומד במשרד הבריאות ובחברת הביטוח המבטחת את רופאי השיניים המבצעים טיפולי בוטוקס ועדיין אין החלטה בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים