אביתר

שיתוק חלקי

כתוצאה מעקירת שן בינה נגרם לי שיתוק חלקי בשפה. לפני הטיפול הרופא אמר שיתכנו כל מיני סיבוכים קלים או קשים יותר אבל לא פרט מה בדיוק והדגיש שהסיכוי מאוד מאוד נמוך ואמר שבגלל זה לא מפרטים כי הסבירות שמישהו יפגע היא כמעט אפסית. האם זו רשלנות שלו והאם כדאי לתבוע אותו?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום אביתר אחד הסיבוכים של עקירת שן בינה תחתונה הינו פגיעה בעצב שגורם לשיתוק חלקי. על הרופא לפני העקירה להפנות המטופל לצילום פנורמי, להסביר לו את כל הסיבוכים והסיכונים הצפויים ולהחתים המטופל על טופס הסכמה מדעת. באם לא הוסבר ו/או כן הוסבר אבל בכל זאת נגרם נזק, ניתן לתבוע את הרופא המטפל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים