ענת

ביטוח מפני רשלנות

האם רופאי שיניים מחוייבים לרכוש ביטוח שמגן עליהם במקרה של תביעות רשלנות רפואית?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

ענת שלום רב ! במענה לשאלתך , רוב רופאי השיניים במדינת ישראל מבוטחים בביטוח אחריות מקצועית. ישנם רופאי שיניים אשר אינם מבוטחים בביטוח זה. לא קיימת חובה כלשהי לרכוש ביטוח מסוג זה אולם לדוגמא, רופא העובד בהסדר עם חברות הביטוח לא יכול לעבוד גרופא הסדר ללא ביטוח אחריות מקצועית בתוקף. רופא אשר אינו מבוטח חשוף לתביעות ותשלום פיצוי מכיסו הפרטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים