אדווה

פגיעה בלסת

רופא שיניים שעברתי אצלו טיפול שיניים כירורגי פגע לי בלסת ועכשיו יש לי בעיות בזמן לעיסת מזון. האם כדאי להשיג חוות דעת רפואית מרופא אחר ולהגיש נגדו תביעה?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב לא פרטת בפנייתך איזה טיפול כירורגי עברת ומה מהות הנזק שנותר. באופן כללי, בשלב הראשון, יש להשיג את כל הרשומה הרפואית מהרופא המטפל. בשלב השני לאחר עיון ברשומה הרפואית תופנה לרופא מומחה ספציפי אשר ירשום חוות דעת רפואית ערוכה כדין שבה יפרט את אופי הטיפול הרשלני שעברת וכן את מהות הנזק שנותר לך עקב הטיפול הרפואי והאם קיים קשר סיבתי בין הטיפול הרשלני לנזק המתואר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים