גלית

טיפול לקוי

בעלי עבר טיפול שיניים אצל רופא שיניים פרטי. כבר בזמן הטיפול הוא אמר לרופא שיש לו כאבים ובסופו של דבר הוא לא היה מרוצה מהטיפול ומהתוצאה. פנינו לרופא אחר כדי לבדוק איתו ולקבל חוות דעת שלו והוא אמר שאפשר היה לעשות את הטיפול בדרך אחרת ולקבל תוצאה טובה יותר. שילמנו לו אלפי שקלים וכדי שבעלי יקבל איכות חיים טובה יותר הוא יצטרך לסבול שוב בטיפול נוסף ולשלם סכומים גבוהים נוספים. האם יש לנו עילה לתביעה נגד הרופא?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

גלית שלום רב ! על הרופא המטפל היה להציג לבעלך חלופות טיפוליות שונות. באם לא הוצגו חלופות אלו ולא ניתנו הסברים לגבי חלופות אלו, ייתכן שקמה לבעלך עילת תביעת רשלנות כנגד אותו רופא. כדי לבדוק את כדאיות התביעה הנכם מוזמנים לפנות למשרדי לקבלת ייעוץ נוסף. כל טוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים