סהר כ

עקירה

עשו לי עקירה של שן כלואה לפני 7 חודשים ומאז העקירה אני לא מרגיש חצי מהלשון שלי. התייעצתי עם רופא שיניים אחר והוא אמר שזה בד"כ לא קורה בכל עקירה. אם כך, האם יש עילה לרשלנות?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום סהר לשאלתך , באם נגרם נזק נאורולוגי לצמיתות לאחר עקירת שן כלואה ישנה עילת תביעה בגין רשלנות רפואית. לפני עקירת שן כלואה יש להסביר למטופל את כל הסיכונים והסיכויים בעקירה מעין זו ובנוסף יש להחתים את המטופל על טופס הסכמה ייעודי לאחר שהמטופל קרא והבין אותו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים