נורית

השלמת שן לא טובה

שלום עו"ד זמי, עשיתי אצל רופא מכובד השלמת שן במקום אחת שנפלה לי כתוצאה מתאונת דרכים בעבר. שילמתי אלפי שקלים ולאחר כמה ימים ההשלמה נפלה והרופא השלים שוב. ההשלמה לא נראית טוב צורנית ומבחינת הצבע. האם אוכל לתבוע אותו על המהלך הראשון והתוצאה בהשלמה השניה? מודה לך מראש

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

נורית שלום רב. כדי לתבוע את הרופא עלינו להוכיח רשלנות. ובענייננו, רשלנות רפואית דנטלית. יש לבדוק את כל התנהלות הרופא מתחילת הטיפול, אילו חלופות טיפוליות קיבלת, אילו הסברים קיבלת והאם החלופה שנבחרה היא החלופה הטובה ביותר. כדי לבדוק את כדאיות התביעה הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדי לקבלת ייעוץ נוסף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים