מירי

שאלה לגבי עקירה

עקרו לי שן רגילה. עקר אותה כירורג שהגיע למרפאה של הרופא שיניים שלי. העקירה היתה בסדר אבל אחר כך היו לי דימומים חזקים וגם היום חודש אחרי העקירה יש לי כאבים. האם הרופא התרשל ואם כן מי אחראי, הכירורג או גם רופא השיניים שבמרפאה שלו היה הטיפול? תודה מראש על התשובה!

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב ! לאחר עקירות צפויים כאבים ודימומים. במקרה זה שכתבת, אינני רואה סיבה לכך שמישהו מהמעורבים בטיפול בך התרשל. באופן כללי ,לשאלתך, האחריות בטיפול בך חלה גם על רופא השיניים הכללי וגם על הכירורג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים