שלומי

רשלנות רפואית

המקרה אירע בחיפה, כללית סמייל האם התביעה תתנהל בת"א , האם שכ"ט הינו באחוזים בלבד וישולם רק במקרה זכיה? בברכה שלומי

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב! אל פי חוק את התביעה ניתן להגיש בכל מקום שבו יש לנתבע סניף במקרה זה ניתן להגיש את התביעה גם בתל אביב וגם בחיפה. לגבי שכר הטרחה , הנוהג הוא לגבות את שכר הטרחה באחוזים מהזכייה, אולם בדרך ישנם הוצאות שאינם באים בחשבון שכר הטרחה כגון חוות דעת רפואית. כדי לבדוק את כדאיות התביעה הנך מוזמן ליצור קשר עם משרדי לקבלת ייעוץ נוסף

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים