בילי

הקטנת אחוז בעלויות על דירות למניעת מס על דירה שלישית

יש ברשותי 2 דירות בבעלות מלאה אותן אני משכירה. אני גרה עם בן זוגי בדירה אחרת כאשר כל אחד מאיתנו בבעלות של 50 אחוז. לפי חוק מיסוי דירה שלישית יש לי בעלויות של מעל 249% ומוטל עלי מס. האם אני יכולה להימנע ממס אם אעביר 2% מבעלותי על הדירה המשותפת לבן זוגי? אם כן, האם עלי לשאת במיסים אחרים כמו מס רכישה, מס שבח וכיו"ב? תודה לתשובה.

עו"ד ואדים בליאכר

שלום רב, עקרונית התשובה היא לא. לאור מורכבות הנושא, לייעוץ נוסף מוזמנת לפנות למשרדנו. בברכה, ואדים בליאכר, עו"ד.