נאווה

העברת דירות ללא תמורה בין אחים

שני אחים, לכל אחד דירת יחיד שנרכשה ע"י ההורים. מעונינים להחליף ביניהם את הדירות, עקב שינוי מקום מגורים. מהם כללי המיסוי שיחולו עליהם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, אחים מוחרגים בחוק. רק במקרים בהם הדירה המועברת בין האחים נתקבלה לפני כן בירושה או במתנה מההורים. בכל מקרה אח, לא יחול פטור ממס שבח בהעברה של הדירה במתנה בין האחים. לעניין מס רכישה, יחובו בשליש מס. האמור אינו מהווה ייעוץ משפטי. הסתמכות על האמור היא באחריותך בלבד.