אלמוני

דירה מזכה לעניין פטור ממס שבח

שלום , גיליתי לפני כמה זמן שהשוכר שלי מנהל עסק קטן בדירה שהשכרתי לו ( כולל קבלת קהל, עסק של מכונת קעקועים קטנה- כנראה בחדר אחד- אני לא יודע בדיוק). זו השנה השלישית של השכירות והתכנון היה שהוא ימשיך לעוד 3 שנים. לאחר בדיקה של החוק וכו' אני מוטרד מעניין פטור מס שבח כשארצה למכור את הדירה- יצוין כי השוכר גר בדירה עם משפחתו לכן על פניו התנאי של דירה מזכה- יותר מ50% משמש למגורים מתקיים -השאלה אם יש לי מה לדאוג מבחינת המס ומה כדאי לי לעשות פרקטית כי אני לא בטוח שכדאי לי להכנס לזה שאני יודע על זה גם מבחינת מס וגם מול השוכר שאחרי זה יוכל לטעון שידעתי על זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, אנא פנה אליי במייל - ארצה להבין מספר דברים נוספים. Gitaylaw@gmail.com