אאאאא

תביעה של בת זוג לשעבר ששיקרה ורימתה

שלום רציתי לדעת בבקשה אני לא יפרט יותר מדי רק בקצרה,הייתי בזוגיות והבת זוג שיקרה עלי ורימתה אותי ולא סיפרה לי תאמת בהתחלה כמו לדוגמא סיפרה בהתחלה שגרושה חודש אבל הייתה גרושה יומיים בלבד ולאחר מספר חודשים כשהיינו ביחד היא סיפרה לי תאמת ואמרה שפחדה שאני יברח לה לכן לא סיפרה לי תאמת ויש גם עוד כמה דברים בסגנון הזה לאחר כשנה היא נפרדה ממני כמובן עם בהתחלה הייתה מספרת תאמת ואומרת שהיא גרושה יומיים לא הייתי בכלל נכנס לקשר ועוד שקרים והתחזויות היו רציתי לדעת האם אני יכול לתבוע אותה על השקר וההתחזות וההונאה עשרות אלפי שקלים הוצאתי עליה בקשר הזה ,ובמידה וכן איזה סוג של עורך דין מטפל בזה ועם אני גר בדרום והיא בצפון באיזה בית משפט מתרחש הדיון בדרום או בצפון תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, מבלי לקבוע מסמרות ועל פי האמור בשאלתך נראה כי אין עילת תביעה. בהצלחה.