רונן לוי

הבטחת כסף שמעבירים הורים לבן זוג במקרה של גירושין

אנו הורים לילד שמתחתן. אנו מעוניינים לתת לזוג כסף לרכישת דירה. אנו מעוניינים להבטיח שאם הנישואין לא יעלו יפה הכסף יחזור אלינו או לבן שלנו . מה ניתן לעשות? חשבנו על הסכם הלוואה עליו נחתים את הזוג כאשר פירעון ההלוואה יהיה כאשר הדירה תימכר . אני מניח שבמקרה של גירושין הדירה תימכר. האם זה פיתרון אפשרי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, בכלליות הסכם הלוואה הינו פתרון חלקי, אך פתרון. ישנם מצבים נוספים שהסכם הלוואה לא עונה עליהם, ויש צורך בקבלת ייעוץ נרחב (כגון: חובות לנושים, מכירת הדירה ורכישת אחרת בזמן הנישואין וכו'). אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858