סימה

הארכת חופשת לידה מעבר ל26 שבועות

אני עובדת במקום העבודה שלי שנה ושלושה חודשים. ילדתי ב 4 ספטמבר 2016. יצאתי לחופשת לידה של 26 שבועות 14 בתשלום ו- 12 ללא תשלום. אני מעוניינת להאריך את חופשת הלידה בחודש וחצי נוספים(7 שבועות נוספים). האם זה מצריך את אישור המעסיק שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

ניתן להאריך את החל"ד בחל"ת, של רבע מהוותק שנצבר עד ליום הלידה, מעבר ל- 14 השבועות שבתשלום. לפי הוותק שציינת את יכולה להאריך ב- 3.75 חודשים מעבר ל- 14 שבועות כלומר עד גיל 7 חודשים ושבוע.