תמיר כהן

שימוש בקליפים שפורסמו באינטרנט לצורך מסחרי

מיכל שלום, אנחנו עמותה, מלכ"ר העוסקת בטיפוח ילדים בסיכון בגיל הרך. פיתחנו משחק ללימוד אנגלית שבין השאר מכיל קליפים של שירים באנגלית לילדים, שהורדנו מהאינטרנט. אנחנו מעוניינים לשווק משחק זה. השאלה כיצד ניתן לעשות זאת באופן חוקי (אין לנו כל בעייה להוריד קליפים אחרים אם נדרש). תודה מראש

עו"ד מיכל לוצאטו

תמיר שלום, הקליפים הם יצירות המוגנות בזכויות יוצרים, ולכן יש צורך בקבלת היתר/רכישת רישיון שימוש מבעלי הזכויות. שימו לב שהורדת הקליפים מהאינטרנט כשלעצמה יכולה להוות הפרה של זכות היוצרים, היות ורק ליוצר עצמו שמורה הזכות ליצור העתקים מיצירתו. אני ממליצה ליצור קשר עם בעלי הזכויות על מנת להסדיר זאת. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים