רונן

ילדים לזוגות חד מיניים

שלום אופיר, מאיפה מתחילים את התהליך הזה? האם מבחינה משפטית יש העדפה לאימוץ או הפריה? הכל גם מאוד יקר לנו. תודה רבה ובהצלחה

עו"ד אופיר חליוה

רונן שלום, מאחר ובארץ סיכוייו של הליך פונדקאות לזוגות חד מיניים הוא אפסי, אין כל ספק, שהבאת ילד דרך פונדקאות בחו"ל, הוא הליך יקר מאוד ושיכול להגיע למאות אלפי שקלים. משכך גברים הומואים רבים מביאים ילד לעולם באמצעות הסכם להורות משותפת עם האמא המיועדת ומנהלים חיים בעצם כמו זוג גרוש. אתה מוזמן להתקשר למשרדי להענקת יעוץ רחב יותר בתחום. בהצלחה בכל דרך שתבחר.