אורליה

האם אישה יכולה לדרוש מזוגתה מזונות ?

במידב ונפרדות אחרי 7 שנים ומגדלות ביחד את הבת של זוגתי, האם יכולה לדרוש ממני מזונות?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום אורליה, גם אם לא נרשמת כהורה בפועל של הילדה, אך משך השנים גידלת אותה כאם נוספת לכל דבר ועניין ונשאת בהוצאותיה באופן שווה עם זוגתך ועל אחת כמה וכמה כאשר את ממשיכה לגדל אותה גם לאחר מועד הפירוד ביחד עם זוגתך, שהרי בהחלט חלה עלייך גם החובה לשאת בהוצאותיה של הילדה ביחד עם זוגתך בהתאם לתחשיב הלוקח בחשבון את הכנסתה של אחת מכן, את זמני השהות ששוהה הילדה עם כל אחת מכן ואת הוצאותיה החודשיות של הילדה. תוכלי לפנות למשרדי לפרטים נוספים בעניין זה. בברכה, סיון אלה-לוי, משרד עו"ד וגישור