קרן

חופשת לידה

האם בת זוג של אישה בהיריון זכאית גם היא לצאת לחופשת לידה והאם חופשת הלידה חלה רק ב-3 חודשים אחרי הלידה או שאוכל לקחת אותה כשהאם חוזרת לעבודה?

עו"ד אופיר חליוה

קרן שלום, כיום, בני זוג חד מיניים זוכים למרבית מהזכויות להם זוכים זוגות אחרים. שאלתך קשורה לתחום של דיני עבודה ומוטב כי תפני את שאלתך לפורום המתאים. לעניות דעתי, לא אמורה להיות בעיה שבת זוג של אשה לא תיקח חופשת לידה במקומה ואם הדבר לא אפשרי, יש להגיש עתירה בעניין. בהצלחה