מתן

אבות לתינוק

שלום אני ובן זוגי גרים ביחד 7 שנים. אנחנו רוצים להביא ביחד ילד. הזרע יהיה שלי ותהיה אם פונדקאית בחו"ל שתעזור לנו. אנחנו עדיין לא יודעים איפה היא תגור איך תהיה ההתייחסות לבן הזוג שלי כהורה של הילד? האם הוא ייחשב אבא של הילד כמוני לכל דבר בתעודת זהות ובעיני החוק?

עו"ד אופיר חליוה

להורים העתידיים שלום, על מנת שבן זוגך ייחשב כאביו של התינוק, יהיה עליו לאמץ בהתאם להוראות חוק האימוץ את התינוק. לאחר שהליך האימוץ יאושר ע"י ביהמ"ש , בן זוגך יחשב כאביו של התינוק על כל המשתמע . בהצלחה