טל

זוג נשוי

יש משהו לא ברור - זוג שמתחתן בחו"ל אינו מוכר בארץ ע"י הרבנות אבל הוא כן מוכר כך בתעודת הזהות וגם רשום כנשוי בת.ז. אם גם ככה הרבנות אינה מעניינת את הזוג ובעיני עצמם הזוג נשוי לכל דבר אז מה הבעיה? איזה "הטבות" הזוג שלא נחשב נשוי ברבנות מפספס?

עו"ד אופיר חליוה

טל שלום, בנישואין אזרחיים - הרישום בתעודת הזהות אינו מוכר ע"י הרבנות מאחר והרבנות לא מכירה בנישואין אלו ובהתאם לחוק יש להינשא בהתאם לדין הדתי. לא יכול להצביע לך על רשימת "הטבות", כל מקרה ובעייה לגופה. ישנם הבדלים בין נישואין אזרחיים ובין נישואין דתיים. בהצלחה