אריה

ביטול מנוי לחוג התעמלות ע"י הודעה טלפונית

שלום, נרשמתי כמנוי לחוג התעמלות ל6 חודשים לפי 2 שעיורים בשבוע. לאחר 3 שעורים ,כלומר לאחר 10 ימים , התחרטתי והתקשרתי טלפונית שאני לא מעוניין להמשיך ושיחזירו לי את הכסף. המכון ניסה לשכנע אותי להמשיך והציע להקפיא את המנוי . עברו מספר חודשים ההמחאות נפרעו וכעת המכון טוען שהוא לא מחזיר לי את הכסף. במילים אחרות, שילמתי 1500 ש"ח עבור 48 שיעורים ,השתתפתי ב 3 שיעורים והוא לקח לי את כל הכסף. א. האם בגלל שההודעת ביטול נמסרה טלפונית אין לי קייס ? הרי על סמך השיחה המכון ניסה שאבטל את ביטול המנוי ואחזור ?!. ב .יש מצב שהמכון יגזול סכום מלא כאשר בפועל מגיע לו רק בגין 3 שיעורים +דמי ביטול של 100 ש"ח ?

עו"ד לירון-צבי קניג

שלום אריה, לאור מה שכתבת, אני ממליץ להגיש תביעה קטנה נגד מכון הכושר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות