דוד כהן

חיוב עבור סים ללא שום הודעה מוקדמת

לפני חצי שנה עזבתי את סלקום לאחר חודש קיבלתי חשבונית עם חיוב גבוה עבור אי החזרת סים, התקשרתי לסלקום ושאלתי להיכן אני יכול להחזיר את הסים אמרו לי שאפשר להחזיר את הסים רק עד 14 יום אמרתי להם שאף אחד לא אמר לי כזה דבר וכמו כן לא חתמתי על שום מסמך שבו כתוב כזה סעיף אמרו לי שאני צריך לבדוק את כל פרטי ההתקשרות גם אם לא חתמתי עליהם זה מחייב אותי אפי' שלא ידעתי, הדבר הועבר לתביעה משפטית ע''י עו''ד של החברה + עמלות שמנות על שכ''ט עו''ד ברצוני לדעת מה עלי לעשות? והאם הם צודקים בטענתם? ואם הם לא צודקים מה הסעיף עליהם הם עברו? תודה רבה על השרות הנפלא

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובתו של עו"ד הראל לפידות בנימינה : אינני יודע מהו אופי המסמך שחתמתם עליו, בדרך כלל לא תשמע טענה של "לא הבנתי על מה אני חותם" מובן שאם האפשרות היא לשלם את כל הסכומים הנתבעים או להתמודד איתם בבית המשפט הייתי מהמר על זה שבבית משפט יתכן מאוד שלא יקבלו כל מה שהם רוצים אם אתה יכול להתפשר תתפשר הראל לפידות עורך דין, בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות