גוזפין

הגנה על אמא ל-3 ילדים שלא עובדת

שלום רב! אני נשואה ולבעלי יש 3 ילדים מחוץ לנשואים ואני מגדלת אותם יחד עם בעלי . אני לא עובדת בכלל אני נמצאת בבית מטפלת בילדים בנקיות וכו אני עקרת בית ואין לי גם ילדים משלי . בעלי עובד שיפוצים והוא המפרנס היחידי בכל . יש לנו בעיות בזוגיות והוא מאיים עלי שלא ישלם לי את החובות צקים שלי שהשתמשו בהם לקניות אוכל ובגדים וחשבונות מיים וכדומה ובנוסף הלוואה שלקחנו מהבנק שלי ביחד . ולפעמים גם אומר שיקח הילדים ויעזוב לי הבית ולא ישלם שכירות ואני שואלת מה אני יכולה לעשות ?

עו"ד גיל בר-זהר

ג'וזפין שלום רב, אם לא יעלה בידך להגיע להסכם עם בעלך, הדרך הפתוחה בפנייך היא להגיש תביעה מתאימה לבית המשפט. תביעה כזו יכול שתהיה תביעת גירושין ויכול שתהיה תביעת מזונות. כל עוד את נשואה לבעלך ועד יום הגט מגיעים לך מזונות אישה. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד