אוריאל

הורה נוסע לחו"ל למספר ימים

שלום, משמורת משותפת האב נוסע לחו"ל ל-4 ימים בהודעה מראש, האם מסרבת לקחת את הילד בימים שהם לא שלה בזמן שהייתו של האב בחו"ל. ילד בן 9, האם מסרבת מתוך נקמה. מה ניתן לעשות ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום אוריאל, כעיקרון על ההורה שאצלו צריכים לשהות הילדים- לדאוג לסידור חלופי במידה ואינו יכול לעשות כן. ככל שמדובר בהתנגדות סרק של ההורה הנותר בארץ ובנסיעה חשובה שלא ניתן לדחותה/ לשנותה- ניתן לפנות לערכאה השיפוטית לצורך מתן הכרעה שיפוטית במקרה הספציפי וכן ביחס למקרים כאלו שיקרו עוד בעתיד. אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858