דני יוסף

הפרת הסכם ותביעה בבית הדין

היי יש הסכם חתום ומאושר על ידי בית הדין הרבני. אנחנו גרושים. גרושתי אינה מעבירה את הרכב שעל שמי בעלות כפי שהתחייבה בהסכם. האם אני תובע על הפרת הסכם או בזיון בית הדין ? האם בבית דין רבני או עינייני משפחה ? האם אני יכול לתבוע פיצוי כספי ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום דני, אי ביצוע אי אלו מסעיפי הסכם שקיבל תוקף של פס"ד ניתן לפנות לעו"ד אשר יגיש בשמך תביעה לאכיפת הסכם. תביעה זו תכלול גם דרישת הוצאות בהתאם וכמפורט בחוק. את התביעה יש להגיש לערכאה שאישרה את הסכם הגירושין. לא מומלץ לנקוט בהליכים משפטיים ללא ייצוג משפטי. אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858