ניר מאיר

האם יש פג תוקף להסכם תיווך או התישנות

בשנת 2015 חתמתי על הסכם תיווך לעסקת מקרקעין, לאחר חתימת ההסכם, לא עשה המתווך כל דבר לקדם את העסקה, ולא המציא לעו"ד המייצג (הנאמן) כל מסמך ו/או חוזה חתום ע"י הדיירים , לאחר מאמצים רבים הצלחנו למכור את העסקה כעבור כ 9 שנים , ועכשיו באה הדרישה של המתווך לשלם לו את שכרו , האם אוכל לטעון להתיישנותההסכם בנוסף לכך שלא היה הגורם הפעיל להבאת העסקה לסיומה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

ההתיישנות בתביעה כספית הינה 7 שנים יחד עם זאת ישנם סייגים, לדחיית מועד תחולת ההתיישנות, בנוסף חשוב לראות את הסכם שכ"ט בעסקת התיווך בטרם החלטה על כן לא ניתן לקבל החלטה , בטרם קריאת הסכם שכ"ט המתווך וכן הפעולות שבוצעו.