צדוק.

האם מותר לי לצלם ולתעד מישהי שאני מסוכסך ברחוב ?

אני בסכסוך עם אישה שגרה לידי שמאיימת להעליל עלי במשטרה שאני מרים יד עליה . היא גם מתנכלת לי וכשרואה אותי ברחוב היא רוקעת עם הנעלים שלה ועושה רעשים כדי להרגיז אותי ועושה פרצופים שלילים כלפי. וגם מאיימת לתקוף אותי בגז מדמיע ולטעון שזה הגנה עצמית ולא תקיפה. האם מותר לי לצלם ולתעד אותה ברחוב ובחצר הבית שלי ? תודה

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום צדוק, לא בטוח שהפתרון המשפטי הנכון מבחינתך בנסיבות העניין הוא לצלם אותה שכן היא עשויה להשתמש בכך נגדך לאור הסכסוך ביניכם. ייתכן ויש מקום לשקול אמצעים חוקיים אחרים אך זה כפוף לייעוץ משפטי פרטני. שבוע טוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות