אריאלה

חשיפת מידע אישי שנמצא בידי חברת שירות פרטית

שלום אמי נפטרה. לפני פטירתה קיבלה במשך 4 שנים את קיצבת הסיעוד שלה מביטוח לאומי, באמצעות מטפלת שהקצתה לה חב' מתן חן סיעוד, שהינה חברה פרטית. אני מעוניינת לתבוע את הביטוח הסיעודי של אמי ולשם כך מעוניינת להיעזר בדו"חות ובכל החומר הכתוב שחב' מתן חן מחזיקה. מנהלת המח' המשפטית של החברה מסרבת בתוקף למסור לי את הדו"חות הכתובים, ללא כל הסבר, ומנהלת הסניף טוענת שהמידע על אמי שייך לחברה והם לא חייבים לתת לי אותו. מציינת שאני היא היורשת היחידה של אמי עפ"י צוואה. האם חב' מתן חן, שהינה חברה פרטית אך מקבלת מימון מביטוח לאומי עבור אספקת מטפלות, מחוייבת למסור לי את כל הדו"חות שאי פעם כתבו על אמי?

עו"ד לירן ינקוכיץ

אריאלה שלום השאלה לא רלבנטית לפורום זה עלייך להיוועץ עם עורך דין בתחום הביטוח הסיעודי/נזיקין לשם בירור זכויותייך/אמך ז"ל. רק בריאות!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות