עמי

תביעה

שלום היה לי פוליסת אובדן כושר עבודה . אחרי ש נפגעתי בעבודה שלמו לי למשך שנה ואז הפסיקו וטענו שאני יכול לעבוד והפסיקו לשלם לי . אני רוצה לתבוע אותם מה תקופת התישנות . האם ההתישנות נחשבת מיום הפגיעה בעבודה או מיום שהתחילו לשלם לי אן מיום שהפסיקו לשלם לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

השאלה ששאלת מורכבת, ועליך להתייעץ עם עו"ד בדחיפות כדי שלא תפספס את מועד התביעה. באופן עקרוני התיישנות בתביעות ביטוח כמו זו שתיארת היא 3 שנים מיום האירוע (יש גם חריגים, ועל כן עליך להתייעץ בהקדם עם עו"ד).

עמי

האם אתה יכול להסביר לי איזה חריגים יש בחוק ??

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים