יחיאל

הצעת פשרה

השופט הציע לנו הצעת פשרה בתיק תאונת עבודה ונתן לי שבוע להחליט ונתן חודש לחברת הביטוח לתת תשובה . עבר יותר מחודש והם עוד לא השיבו מה זה אומר האיחור שהם סירבו ?? ואם יש הסכמה למה לא עדכנו אותנו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

סביר מאוד להניח שהאיחור נובע מכך שעורך הדין של חברת הביטוח עמוס בעבודה ולא הספיק להגיע לטפל בתיק. מדובר בעניין שגרתי לחלוטין, ואינך יכול להסיק ממנו דבר, לטוב או לרע. בקש מעורך הדין שלך שייתקשר לצד השני ויתזכר אותו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים