בני

צו בית משפט

שלום רב אני תובע מספר חברות ביטוח ובמסגרת מו"מ לקראת פשרה הם ביקשו צו בית משפט שביטוח לאומי יחשוף גמלותיי מנכות מעבודה שיקום מקצועי וכ'ו עברו קרוב לח60 ימים והצדדים טוענים שלא קיבלו את מבוקשם מהמל"ל בימים הקרובים יסתיים העיון הפנימי שהשופט קבע מה ניתן לעשות בנושא? ואיך זה הגיוני שבמשך כמעט 60 יום למרות צו הם לא קיבלו מה שביקשו? תודה כמה זמן סביר להארכה נוספת בנושא ? (המו"מ מתנהל כבר זמן רב) תודה לך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

מו"מ בין צדדים יכול להימשך חודשים ארוכים ואף שנים. לגבי קבלת המסמכים מהביטוח הלאומי, מדובר בעניין טכני, לעיתים בגלל חגים/חופשות וכד' מתעכבים העניינים - עוה"ד הרלוונטי צריך לפנות למל"ל ולדאוג לקבל את מבוקשו. כל זמן עליו יסכימו הצדדים לצורך ניהול מו"מ הוא סביר - פרק הזמן המקובל הוא כ-30 יום נוספים.

בני

תודה על המענה אבל מה הסיבה שביקשו זאת שני צדדים ולא צד אחד רק ? האם הם לא סומכים אחד על השני? אני יודע שעד היום רק הנתבע העיקרי ביקש הכל ושאר הצדדים לא

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

מדובר בעניין טכני לחלוטין, חסר כל חשיבות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים