נפגעתי בעבודה

בהמשך לשאלתי למטה

יש לי 2 שאלות אם אני לא אפנה לביטוח לאומי למרות בקשת השופט מה הוא יכול לפסוק בפסק דין 2 אם אני אקבל היום קצבה חודשית והתיק נבלע איך יקבל העורך דין שלי את השכר טרחה שלי כי אני מקבל את הפיצוי בתשלומים נפגעתי בעבודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

אם לא תפנה לביטוח הלאומי יכול השופט לפסוק כי לא פעלת להקטנת נזקיך כראוי, ועל כן הוא מקבל את חוות הדעת התיאורטית מטעם הנתבעת. מן הפסיקה שאני מכיר עולה דווקא כי יותר סביר שהשופט ייקבע כי אינך חייב לפנות למל"ל בבקשה להחמרה, וכי מיצית כראוי את זכויותיך במל"ל ועל כן יש לנכות רק את מה שקיבלת בפועל. לשופט יש שיקול דעת, ולא ניתן לצפות מה יחליט לגבי שכר הטרחה של עורך הדין - צריך לראות את ההסכם ביניכם כדי לדעת מה נקבע בו...

נפגעתי בעבודה

שמעתי שיש פסיקה לבית המשפא העליון שאומרת אסור לנכות מהפיצוי על כספים שלא קבלתי בפועל האם זה נכון ואם כן אפשר הקישור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים