יניב ה

גן ילדים פרטי בזמן חרבות ברזל

בני רשום לגן פרטי (בן 1.8) - הגן נמצא במרתף בית פרטי ובוא ממד בשבוע הראשון הגן היה סגור בשבוע השני חילקו לקבוצות (יום -יום ) מהשעה 8:00 במקום 7:30 - עד השעה 12:30 במקום השעה 16:30 השבוע ימשיכו באותו אורך יום אך לא בטוח אם יום - יום או כולם יחד אנחנו ישוב ירוק ורשום שאין הגבלה על המוסדות החינוכיים . בעלת הגן אמרה שהיא לא פותחת ליום שלם כי היא לא תוכל להעביר את הילדים לממד (לדענו גם יכולים לישון בממד לטענתה אין מקום ) בזמן השינה האם מגיע לי זיכוי כספי ? לדעתי אם הגן יכול להיות פתוח אבל היא לא פותחת בשעות שנכתבו בחוזה דרוש פיצוי אמירה נוספת - היא טוענת שגילאי זחילה לא רשאים להגיע לגן (הקבוצה של הילד שלי בגיל גדול יותר ) אם יש צדק בדבריה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד סשה בוגטירוב

ככל שלא קיבלתם תשלום, הגן לא זכאי לתשלום. זו גם העמדה של המועצה הישראלית לצרכנות