עומר קרפ

המשך לשאלה הקודמת לגבי צו 8 עם טיסה לחול בקרוב

שלום, בהמשך לתגובה לשאלה הקודמת שלי, רציתי להגיד כי אין לי את מי לעדכן מאחר ובדקתי עם הצבא ואין לי שיבוץ ליחידת מילואים כרגע(השתחררתי בנובמבר האחרון רק). רציתי להתייעץ מה ניתן לעשות אז בהתאם למצב שתיארתי? בנוסף לכך אני לוקח תרופה שאוסרת/מאוד לא מומלץ על מאמץ גופני גבוה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

עומר שלום, לא ברור איך סיימת מילואים ואין לך יחידה, אבל במקרה שאין יחידת מילואים אז תוכל לנסות לפנות למוקד קצין המילואים הראשי - בטלפון 1111. בלי קשר - אתה יכול לפנות דרך אתר המילואים באינטרנט בבקשה מתאימה. לעניין מצבך הרפואי - גם ניתן לפתוח באותן הדרכים בקשה נפרדת לעניין חוסר התאמה רפואית. לכל עניין נוסף - מוזמן לפנות! עו"ד עידן דביר https://army-law.co.il/absence-from-military-service/