אביתר

טיסה לחול בצו 8 פעיל

היי דביר. יש לי צו 8 פעיל ואני צריך לטוס לחול בימים הקרובים. יש לי אישור לא כתוב מהמפקדים לטוס לחול. רציתי לשאול האם *טכנית* יש לי צו עיכוב מהארץ בגלל הצו 8 או שאני אוכל לעלות למטוס ללא שום בעיות. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אביתר שלום רב, פקודות הצבא אוסרות על אדם הנמצא בצו 8 לצאת לחו"ל ללא אישור מפקדים. בעקרון - לו הייתי בנעליך, לא הייתי מסתמך על אישור בעל פה. לא אמור להיות רשום לך צו עיכוב מהארץ כי אתה בצו 8, אבל אם יתקבל מידע שיצאת ללא היתר - יכול ותעלה למשפט בגין כך.