עידו יוגב

אשפוז ארוך עקב מחלה ובקשת החזר

בני לקה במחלה ונדרש בניתוח ואשפוז ארוך. הפסיד כ20 ימי גן בערך. הנהלת המעון מסרבים לתת החזר כלשהו. בחוזה לא מופיע אף סעיף ספציפי בנוגע להיעדרות ארוכה עקב אשפוז. אשמח לדעת מה החוק אומר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד סשה בוגטירוב

ככל שהגן פעל באופן סדיר, הוא לא מחוייב להחזיר לכם תשלום בגין היעדרות בשל מחלת ילד. במצב הפוך, ככל שהגן הוא זה שהיה סגור, אז הייתם זכאים לדרוש את כספכם בחזרה מאחר והוא לא מילא את חלקו "בעסקה". המון בריאות לילד וחג שמח.