דניס קונ

צו 8 זימון ממספר חסוי רק

היי התקשרו אלי ממספר חסוי ואמרו שיש לי צו8 ולא קיבלתי צו ולא רשום באתר מ2020 כשהשתחררתי לא עשיתי מילואים ולא קראו לי ופה השיחה הייתה מוזרה וממספר חסוי זה תקין? אין לי מפקד ומשקית כי חצי שנה לפני השחרור הייתי בלי תפקיד בבסיס והאם צריך לקבל שיחה והודעה עם צו או ששיחה ממספר חסוי זה תקין לזימון צו8?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניס שלום, מומלץ לבדוק עם מוקד המילואים או עם פניות הציבור. ייתכן ונקראת למילואים באמצעות חייגן או צרכי היחידה ולכן חשוב לוודא שאינך מבצע עבירה של היעדרות משירות מילואים לפי צו 8. בברכה, עו"ד עידן דביר