אפרת

חרדה בבית הספר

עו"ד יואב צהריים טובים, אני לא שלחתי את הילדים היום לבית הספר (יסודי) בגלל שהם בוכים בבית מכל סירנה ששמעו (גרים בתל אביב). יש לך המלצות לבדיקה שנוכל ללכת אליה, טיפול וכדומה? האם קופת החולים מממנת טיפול פסיכולוגי במקרה כזה? הם ממש התעקשו לא ללכת ואני מבינה אותם. תודה לך

עו"ד יואב בלומוביץ

אפרת שלום, תוכלי לבדוק במוקד הטלפוני של קופת החולים שלכם את זכאותכם לטיפולים נפשיים או כאלו המתאימים לקטינים. ידוע לי שקופות החולים אכן מממנות טיפולים כאלו במלואם או חלקם ( לפי סוג החברות- מושלם, זהב וכו'). בהצלחה. יואב