אסף בהרל

תשלום בזמן מלחמה לגן פרטי

בתי רשומה לגן פרטי שסגר את שעריו במהלך חודש אוקטובר ללא הנחיית פיקוד העורף . האם רשאית בעלת הגן לגבות תשלום מלא עבור הזמן שבו הגן סגור ? יש לציין שהיא הכניסה סעיף בחוזה שאומר שייגבה מחיר מלא במידה והגן סגור בהוראת המדינה. בנוסף דורשת ממני מנהלת הגן תשלום דמי ביטול על חודש נובמבר. האם אני צודק כשביטלתי את הצ’ק של חודש נובמבר? האם אני חשוף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד סשה בוגטירוב

ככל שלא קיבלתם תשלום, הגן לא זכאי לתשלום. זו גם העמדה של המועצה הישראלית לצרכנות