אלון מ

הייתי במסיבת "נובה" והחלמתי מפציעה, האם אני צריך עו"ד כדי לתבוע נכות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ענת גינזבורג

אני מבינה מהשאלה שמהפציעה הפיזית החלמת,. האם קיימת בעיה נפשית כתוצאה ממה שעבר עליך|? אם כן , ניתן לבקש הכרה על פגימה נפשית שמבוססת על מצבך ועל מסמכים רפואיים בתחום הפסיכיאטריה . רצוי להיוועץ בעו"ד או להיות מיוצג.

עו"ד ענת גינזבורג

אני מבינה מהשאלה שמהפציעה הפיזית החלמת,. האם קיימת בעיה נפשית כתוצאה ממה שעבר עליך|? אם כן , ניתן לבקש הכרה על פגימה נפשית שמבוססת על מצבך ועל מסמכים רפואיים בתחום הפסיכיאטריה . רצוי להיוועץ בעו"ד או להיות מיוצג.

עו"ד ענת גינזבורג

אני מבינה מהשאלה שמהפציעה הפיזית החלמת,. האם קיימת בעיה נפשית כתוצאה ממה שעבר עליך|? אם כן , ניתן לבקש הכרה על פגימה נפשית שמבוססת על מצבך ועל מסמכים רפואיים בתחום הפסיכיאטריה . רצוי להיוועץ בעו"ד או להיות מיוצג.